Курісовська сільська рада

Березівського району Одеської області

04855 9 65 92

Телефон

Допомога у працевлаштуванні у період воєнного стану

25.08.2022

20220824 124323Проблема безробіття у період воєнного стану є найбільш актуальною в нашій країні. На теперішній час майже 80% вироків, які надходять на виконання до Березівського районного сектору з питань пробації №1, це вироки стосовно осіб, які скоїли кримінальні правопорушення, передбачені ч. 4 ст. 185 КК України, тобто скоїли крадіжки в період воєнного стану. І як з’ясовується під час бесід із засудженими, крадіжки вони скоюють у зв’язку з відсутністю роботи, оскільки, у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України більшість підприємців, у яких вони працювали, навіть не офіційно, припинили свою діяльність.

         Так, 23 серпня 2022 року працівниками Березівського районного сектору з питань пробації №1 спільно з провідним фахівцем з питань зайнятості Березівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Оленою Абрамович для клієнтів пробації проведено інформаційний захід щодо надання допомоги у працевлаштуванні та можливості здобуття відповідної професії у період воєнного стану.

         Під час заходу провідний фахівець з питань зайнятості Олена Абрамович надала інформацію про особливості працевлаштування в сучасних умовах, інструменти пошуку роботи, переваги офіційного та недоліки нелегального працевлаштування, та зазначила, що не зважаючи на воєнний стан Березівська районна філія Одеського обласного центру зайнятості працює у звичному режимі та у Березівському районі є вакансії, якими б могли скористуватися клієнти пробації.

Також учасників заходу ознайомили з умовами професійного навчання за направленням центру зайнятості, що значно збільшує шанси знайти застосування своїм знанням та вмінням на місцевому ринку праці.

Join Us Facebook
запитай у гіда
дія центрів 1 1
Photo1643367773 (4)